Menyasszonyok beszámolói

Menyasszonyaink beszámolnak arról, hogyan érezték magukat menyasszonyi ruhájukban, melyet az Igen Esküvői Ruhaszalonból választottak ki a Nagy Napra!

Nézze meg kinagyítva a képeket, kattintson!

   
Edit és Enzoani esküvői ruhája "Kedves Igen Szalon!

Egy csodás augusztusi napon került sor mennyegzőnkre, amin az Igen Szalonból vásárolt Blue by Enzoani ruhámban tündökölhettem. Mindenki dicsérte a ruha szépségét. Örülök, hogy rátaláltam erre a boltra! Köszönettel:

Edit"
   
Sz.Veronika menyasszonyi ruha.JPG "Kedves Igen Szalon!

Még egyszer szeretném megköszönni a kedvességüket, segítségüket és h megtaláltam ezt a gyönyörű menyasszonyi ruhát.

Köszönettel
Sz. Veronika"
   
Tamás-Szabó Andrea_Modeca-Mathilda_esküvői_ruha.jpg "Kedves Igen Szalonosok,

mikor visszavittem a menyasszonyi ruhát, említettétek, hogy küldhetnék pár képet, így küldök is egyet, amin jól látszik az esküvői ruha :)

Üdvözlettel:
Andrea"
   
Mesi menyasszonyi ruha.jpg "Boldog vagyok, hogy rátaláltuk a Szalonra, mert igazi tortúra volt számomra a menyasszonyi ruha keresés. A fél várost bejártuk, de nem nagyon volt a vágyaimnak megfelelő esküvői ruha a méretemben. Nálatok minden olyan fazonú ruhát fel tudtam próbálni, mint amilyeneket kinézetem.

Amint felpróbáltam A Ruhámat, tudtam, hogy ez lesz az! A nagy napon is szinte a bőrömmé vált és rengeteg dicséretet kaptam. Mindenki azt mondta, hogy olyan, mintha nekem készítették volna!

Köszönöm a sok segítséget és kedvességet!"
Mesi
   
M. Zita menyasszonyi ruha.jpg
2013. július 13.-án volt az esküvőnk. Szeretettel küldöm a képet a nálatok vásárolt menyasszonyi ruháról. Életem legszebb napját töltöttem ebben az esküvői ruhában, igazi királynőnek érezhettem magam aznap.
Köszönet a kedvességért és a sok segítségért amit kaptam Tőletek.
 
M. Zita
   
M.B. Zsófi esküvői ruha az Igen Szalonból.PNG Sziasztok Kedves Igen Szalonosok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy játszhattam Veletek, és megnyerhettem ezt a csodás menyasszonyi ruhát, amelyben igazi hercegnőként éreztem magam életem legszebb napján. :-) Külön köszönöm Nektek, hogy nem csak az esküvőn, de akárhányszor beléptem Szalonotokba, királynőként éreztem magam, mind a gyönyörű menyasszonyi ruhák, mind a rendkívül kedves kiszolgálás miatt. Az Igen Szalont minden menyasszonynak teljes szívből ajánlom, mert ott biztosan megtalálja mindenki álmai esküvői ruháját. Csak így tovább! :-)

Üdv: M.B. Zsófi

   
Kulcsár Petra  Menyasszonyi ruha az Igen Szalontól.jpg Ezúton szeretném megköszönni a sok segítséget, kedvességet, türelmet, segítőkészséget, amit Tőletek kaptam! Nagyon jól éreztem magam ebben a gyönyörű Enzoani menyasszonyi ruhában (Auburn),
sok dicséretet is kaptam :)
Az esküvőn megleptem a páromat, erről küldök most képet Nektek!

Üdv:
K. Petra"
   
Varsányiné Bagdi Krisztina  Menyasszonyi ruha az Igen Szalontól.jpg

"Nagyon köszönöm a csodás esküvői ruhát! Blue by Enzoani Brighton"

V.B. Krisztina

   
Csider Éva  Menyasszonyi ruha az Igen Szalontól.jpg

"Köszönet az esküvői ruháért!
Még mindig úgy tetszik, mint mikor első alkalommal felpróbáltam Nálatok :)"

Cs.Éva

   
Bieleczki Zita  Igen Szalon menyasszonyi ruha.jpg "Számomra a tökéletes esküvői ruha kiválasztása nem volt egyszerű feladat! De az Igen szalonban a kedves hozzáállással, és a profi hozzáértéssel, megtaláltam álmaim menyasszonyi ruháját!
Ezúton is szeretném megköszöni azt az odafigyelést, türelmet, és mindent, amit ti nyújtottatok ae esküvői ruha kiválasztásánál!

Üdvözlettel
Sz.B. Zita"