Igen Outlet Esküvői Ruha

Esküvői ruha vásárlás, hihetetlenül kedvező áron    

Tudta, hogy az esküvői ruha kölcsönzés kizárólag a mi kis Közép Európai térségünkben divat? Mindenhol máshol a menyasszonyok megvásárolják esküvői ruhájukat! Így az egész világon, rajtunk kívül, nincs máshol menyasszonyi ruha kölcsönzés. Az arák a megvásárolt esküvői ruhát megőrzik emléknek.

 

Mitől outlet?

Amikor azt mondjuk, outlet esküvői ruha, Ön mire gondol? Kopott, elhasznált, besárgult esküvői ruhákat lát maga előtt? Rosszul gondolja, nálunk nem ilyen az outlet menyasszonyi ruha kollekció!

Testvérszalonunkban az Igen Esküvői Ruhaszalonban egy esküvői ruhát maximum 4-szer adunk ki kölcsönzésre. A negyedik alkalom után a ruhát kitisztítjuk, majd átadjuk az Igen Outlet részére. Itt a menyasszonyi ruha új életre kel, hiszen már viseltesen, ám még mindig kifogástalan állapotban várja, hogy egy kedves menyasszony megvásárolja.

 

Mitől minőségi?

Az Igen Outlet szalon kínálatában csak márkás, minőségi esküvői ruha kollekciókat talál. A menyasszonyi ruha eredetiségét ellenőrizheti a ruhába varrt címkén!

A szép tartást az esküvői ruhákban található belső fűző biztosítja.

A menyasszonyi ruha súlya árulkodik arról, hogy a tervezők nem spórolták ki az anyagot a ruhából.

Minden menyasszonyi ruha uszályos, viszont az uszály bármikor felcsatolható vagy levágható, ha nincs rá szükség.

Mindegyik esküvői ruhának van spagetti pántja, ami levehető.

A képeken látható övek, virágok, vállpántok vagy egyéb brossok, díszítések nem képezik a ruha elválaszthatatlan részét.

 

Miért menyasszonyi ruha vásárlás és nem kölcsönzés?

1) Amit lát, azt kap! A menyasszonyi ruha kiválasztását követően Önön kívül már senki nem fogja viselni az esküvői ruhát! Így nem kell attól tartania, hogy az Ön nagy napjáig a menyasszonyi ruha állapota romlik majd.

2) Csak a képzelet szab határt! A kiválasztott esküvői ruha szabadon átalakítható. Míg a kölcsönzések alkalmával a menyasszonyi ruha bőségét és szoknyájának hosszát csak kis mértékben lehet módosítani, addig egy megvásárolt esküvői ruha akár teljesen át is szabható! A menyasszonyi ruha díszei és uszálya is szabadon átalakítható.

3) Pénztárcabarát megoldás! A megvásárolt esküvői ruha kedvezőbb árú, mint más adott kategóriás menyasszonyi ruha kölcsönzési díja.

4) Felhőtlenül élvezhet minden egyes pillanatot! Nem kell aggódnia az esküvőn azon, hogy foltos lesz az esküvői ruha, vagy tönkre megy, hiszen esküvő után már nem kell visszavinnie a menyasszonyi ruhaszalonba.

5) Utazásokra is! Ha elutaznak, vagy ha külföldön lesz az esküvő, vagy ha két különböző alkalommal van a szertartás, nem kell aggódnia a hosszabb bérleti idő miatt, illetve nem kell kétszer kifizetni a kölcsönzési díjat.

 

Hogyan működik?

Bejelentkezést követően tudjuk Önt fogadni szalonunkban esküvői ruhapróbára, előre egyeztetett időpont alapján.

A ruhapróba ingyenes.

Igen Outlet szalonunkban kizárólag az esküvői ruha vásárlására van lehetőség, kölcsönzésére nincs.

Az esküvői ruhák eladási ára NEM tartalmazza az igazítás és tisztítás költségeit. Külön térítés ellenében szívesen Önre igazítjuk, kitisztítjuk és gőzöljük a kiválasztott és megvásárolt esküvői ruhát melyet felvételre készen kap kézhez!

A menyasszonyi ruha főpróbája alatt ellátjuk szakmai segítséggel és jó tanácsokkal a menyasszonyi ruha viselését illetően.
 

 

Megtetszett az esküvői ruha vásárlás ötlete? Jelentkezzen be még ma:

Név: *

E-mail: *

Telefonszám: *

Melyik nap szeretne jönni?

Kezdje el begépelni a dátumot a következő módon, például: 2018.12.28.

Hány órakor?

Az esemény típusa *

Az esemény dátuma: *

Kezdje el begépelni az esküvő dátumát a következő módon, például: 2019.05.15.

Megjegyzés: