Menyasszonyi ruha akár féláron?

Talán sokan nem is gondolnak bele, hogy milyen magas költségekkel járhat egy esküvő, illetve lagzi megszervezése. Ha fontos szempont, hogy ne szálljanak el nagyon a költségek, érdemes minden szolgáltató esetében körültekintőek dönteni! Érvényes ez az esküvői ruha kiválasztására is.

Persze, hogyan kérhetné bárki az ifjú arát, hogy a szívének kedves menyasszonyi ruha helyett inkább egy olcsó mellett döntsön?!

Azt kell mondjuk, a szalonok akciós esküvői ruha kínálatában is megtalálható néhány kivételes darab! Főleg akkor, ha a szalon kifejezetten az outlet menyasszonyi ruhákra specializálódott!

Nézzük csak, mitől lehet egy esküvői ruha akciós? 

Sokan azt gondolhatják, hogy az akciós/outlet menyasszonyi ruhák egytől egyig leselejtezett darabok. Hibásak, foltosak, vagyis olyanok, amelyek már senkinek nem kellenek. Az Igen Outletben található akciós menyasszonyi ruha kínálat nem ilyen! Egy nem, vagy alig használt kifutó modell is outlet ruhává válhat. Vagy outlet esküvői ruha lehet egy  legalább már 3-szor kikölcsönzött modell. A 4. kölcsönzés után a ruhát kitisztíttatjuk és outlet darabbá nyilvánítjuk. Így következő alkalommal még egy boldog ara viselheti a megkímélt menyasszonyi ruhát.

akciós menyasszonyi ruha | outlet esküvői ruhaakciós menyasszonyi ruha | outlet esküvői ruhaakciós menyasszonyi ruha | outlet esküvői ruha

Mennyi az annyi?

Az outlet esküvői ruha az eredeti kölcsönzési ár töredékéért lehet az Öné. A menyasszonyi ruhák minősége még mindig megfelelő, az ár mégis sokkal kedvezőbb!

Vágjon bele!

És ezt akár értheti szó szerint is. Ha tetszik a menyasszonyi ruha, de az Ön méreteiből adódóan nagyobb átalakítás szükséges, fogjon bele bátran! Alakíttassa át kedvére a kiszemelt darabot! Megteheti, hiszen az esküvő után már nem kell visszavinnie az a ruhaszalonba!

 

Megtekintené akciós esküvői ruha kínálatunkat? Jelentkezzen be szalonunkba!

Igen Outlet Esküvői Ruhaszalon

1067 Budapest, Podmaniczky utca 27. Fsz. 8.

Telefon / fax: +36 1 344 4583
Mobil: +36 30 203 6525
E-mail: info@igenoutlet.hu

 

Adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson ide!